Acest website folosește cookies

Folosim cookie-uri pentru a furniza funcționalități de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului cu partenerii noștri de social media și analitică, care le pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat lor. Detalii

Cum comand?

Alegerea unui produs

Folosind meniul din stânga, navigați prin categoriile de produse și subcategoriile acestora pentru a căuta produsul dorit de dumneavoastră. Dacă doriți să vedeți detaliile unui produs, apăsați pe imaginea produsului pentru a fi redirecționat către pagina de detalii.


Adăugarea în coș

Un produs poate avea mai multe dimensiuni, deci asigurați-vă că alegeți dimensiunea dorită. Odată ce ați găsit produsul căutat, îl puteți adăuga in coșul dumneavoastră de cumpărături. Există două metode de a adăuga in coș.

Direct din pagina de prezentare a produselor

Din pagina de detalii ale unui produs


Vizualizarea coșului de cumpărături

Deasupra meniul de produse din partea stângă, veți putea găsi coșul de cumpărături, unde vor fi enumerate produsele adăugate până în momentul respectiv. După ce ați terminat de ales toate produsele dorite, apăsați pe opțiunea "Vezi detalii".

Pe pagina "Coș de cumpărături" puteți să modificați cantitatea și/sau să ștergeți unul sau mai multe produse din coș.

În partea dreaptă, în dreptul cuvântului "Total" va apărea valoarea totală a produselor alese (cu TVA inclus). De asemenea, în dreptul cuvântului "Transport" se va regăsi costul de transport calculat în funcție de greutatea produselor.

Pentru a finaliza comanda dați click pe "Pasul următor".


Finalizarea comenzii

Aici va trebui să adăugați toate datele personale si detaliile referitor la plată, livrare si orice alt detaliu suplimentar al comenzii dumneavoastră.

Detalii comandă

Toate detaliile necesare pentru facturarea, respectiv livrarea coletului.


În cazul în care se dorește facturarea pe firmă, în cadrul tipului de facturare, se alege "Persoană juridică".

Sumar comandă

Aici veți regăsi sumarul tuturor datelor completate până acum. Utimul pas constă în alegerea modalității de plată. În funcție de aceasta, vă vor apărea dacă este cazul și alte informații/taxe suplimentare:

  • Card bancar - veți achita online, după apăsarea pe butonul "Trimite comanda";

  • Ordin de plată - reprezintă dispoziția dată de o persoană, numită ordonator, unei bănci, de a plăti o sumă determinată in favoarea unei alte persoane, numită beneficiar, în vederea stingerii unei obligații bănesti a ordonatorului față de beneficiar;

  • Ramburs - plata la livrare (Ramburs - Sistem de expediere a mărfii conform căruia destinatarul este obligat, la primire, să achite expeditorului contravaloarea mărfii sau a taxei de transport);

  • Numerar – înseamnă că veți ridica coletul de la un magazin de-al nostru, unde veți face și plata. Astfel nu veți mai avea de achitat o taxă de transport;

Odată ce modalitatea de plată a fost aleasă, puteți apăsa pe butonul "Trimite comanda", iar comanda dumneavoastră va fi înregistrată în sistemul GICA.

Scroll sus
^