Acest website folosește cookies

Folosim cookie-uri pentru a furniza funcționalități de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea site-ului cu partenerii noștri de social media și analitică, care le pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat lor. Detalii
Scroll sus
^

Livrare și retur

Livrare

Costul de livrare al produselor comandate de pe site-ul Gica.ro este de la 24 Lei (TVA inclus), transportul se efectuează prin servicii de curierat și poate diferi pentru produse voluminoase sau grele.

Costul de livrare poate suferi modificări în locațiile în care serviciul de curierat percepe taxă pentru kilometri suplimentari.

Livrarea produselor achiziționate se face la adresa specificată în momentul confirmării comenzii. Documentele aferente produselor achiziționate (factura, certificat de garanție, etc) sunt livrate împreună cu produsele comandate. 

Termene de livrare și stocuri

În general, produsele vândute pe site-ul nostru au afișate informații de stoc/disponibilitate în timp real. În anumite situații este posibil ca informația de stoc să fie în curs de actualizare si atunci veți fi informat după confirmarea comenzii.


Retur

Societatea noastră are obligația legală să accepte returul produselor în 14 zile de la livrare, dar poate oferi si alte facilitați cum ar fi returnarea în magazine.

Înainte de trimiterea returului produselor, vă rugăm să ne informați prin email la adresa: [email protected] sau să completați formularul de retur prezent la adresa: https://gica.ro/formular/retur

Ulterior recepționării solicitării de retur, veți fi contactat de către un reprezentant GICA pentru stabilirea detaliilor.